Strandhuys Makkum

3-gangen kerstdiner special

Op kerstavond (zondag 24 december) en eerste kerstdag (maandag 25 december) serveren wij een 3-gangen kerstdiner special. Ons culinaire team heeft ook dit jaar een feestelijk kerstmenu voor u samengesteld. De kosten voor het 3-gangen kerstdiner special zijn € 42,50 per persoon. Ook voor de kleinste gasten is er genoeg lekkers te bestellen van ons kids menu.

kerstdiner special

Reserveren

Reserveer hier jouw 3-gangen kerstdiner special. Let op: zorg ervoor dat je de juiste dag, tijdstip én invulling aangeeft bij het maken van de reservering, om ervoor te zorgen dat wij op de juiste dag een tafel gereserveerd hebben voor jullie gezelschap.

Reserveren kerstdiner

  • Reserveren voor het kerstdiner op zondag 24 december en maandag 25 december kan v.a. 17:30 uur. Reserveren voor het kerstdiner op dinsdag 26 december kan voor het tijdsblok startend vanaf 17:00 uur of 19:30 uur. Reserveren voor de kerstbrunch kan vanaf 11:30 uur.
  • Heeft u een bepaald(e) dieet of allergie waar wij rekening mee moeten houden? Dan verzoeken u vriendelijk om dit uiterlijk 5 werkdagen voor aanvang van uw bezoek door te geven.