Slapen

Strandhotel Vigilante biedt middels haar unieke locatie aan het prachtige IJsselmeer de beleving die je bij blijft. Slechts gescheiden door een langgerekt zandstrand en boulevard, is een comfortabel verblijf gegarandeerd.

Een fijn en gastvrij hotel waar je je welkom en thuis voelt. Voor iedere gast hebben we een passend aanbod, zowel zakelijk als privé. Het maakt daarom niet uit of je van plan bent om te overnachten, lunchen, dineren, vergaderen of feesten.

Bij ons voelt elke dag als vakantie! Wanneer mogen wij jou verwelkomen?

Cosy eenpersoonskamer landzijde

De 3 cosy kamers zijn ruim opgezette 1-persoonskamers. Door gebruik van mediterrane kleuren in combinatie met houten meubelen geeft deze kamer een warm en comfortabel uitstraling. De kamers zijn voorzien van flat screen televisie, een bureau en gratis draadloos internet. De badkamer beschikt over een toilet, inloopdouche en een ruime wastafel met föhn.

Charme kamer landzijde

De 52 charme kamers aan de landzijde zijn ruim opgezette 2-persoonskamers. Door gebruik van mediterrane kleuren in combinatie met houten meubelen geeft deze kamer een warm en comfortabel uitstraling. De kamers zijn voorzien van flat screen televisie, een bureau en gratis draadloos internet. De badkamer beschikt over een toilet, inloopdouche en een ruime wastafel met föhn

Charme kamer zeezijde

De 8 charme kamers zijn ruim opgezette 2-persoonskamers met uitzicht over het Ijsselmeer (Zuiderzee). Door gebruik van maritieme kleuren en de grote openslaande deuren naar uw privé terras aan het IJsselmeer; komt de sfeer van buiten zo uw kamer in. De kamer is voorzien van flat screen televisie, een bureau, koffie- en thee faciliteiten, gratis draadloos internet en een gezellig zitje bij het raam. De badkamer beschikt over een toilet, inloopdouche, wastafel en föhn. Een heerlijke kamer om lekker op uw terras te genieten van de ondergaande zon!

Deluxe kamer zeezijde

De 18 Deluxe kamers zijn ruim opgezette 2-persoonskamers. De grote schuifdeuren naar uw prive balkon bieden een fantastisch uitzicht over het Ijsselmeer, waardoor de sfeer van buiten zo uw kamer binnenkomt. De badkamer is voorzien van toilet, wastafel, föhn en inloopdouche. Daarnaast zijn deze kamers voorzien van moderne flat screen televisie, een bureau, koffie- en thee faciliteiten, gratis draadloos internet en een gezellig zitje aan het raam.

Excellent kamer zeezijde

Deze kamer is uniek! De excellent kamer is een ruim opgezette 2-persoonskamer met heerlijk hoekbad. De grote glazen schuifdeuren naar uw privé balkon bieden een fantastisch uitzicht over het IJsselmeer, waardoor de sfeer van buiten en de gloed van de ondergaande zon zo uw kamer binnenkomt. De badkamer is verder voorzien van toilet, wastafel, föhn en douchecabine. Daarnaast zijn deze kamers voorzien van moderne flat screen televisie, een bureau , gratis draadloos internet en een gezellig zitje aan het raam. Deze kamer beschikt verder over koffie- en thee faciliteiten

Suite zeezijde

De 4 Suites zijn zeer ruim opgezette en moderne 2-persoonskamers met een gescheiden slaap- en zitgedeelte. De grote glazen schuifdeuren naar uw privé balkon bieden een fantastisch uitzicht over het IJsselmeer, waardoor de sfeer van buiten en de gloed van de ondergaande zon zo uw kamer binnenkomt. Daarnaast zijn deze kamers voorzien van moderne flat screen televisie, een bureau, koffie-en thee faciliteiten en gratis draadloos internet. In het zitgedeelte staan twee lekkere fauteuils en een extra flat screen televisie. De badkamer is voorzien van een toilet, wastafel, föhn en douchecabine.

Familie kamer

Deze ruim opgezette kamer heeft een twee persoonsbed en twee enkele bedden. Het slaapgedeelte is afgescheiden door een kast van het woongedeelte. Uw kamer heeft een royaal zitgedeelte voorzien van een sofa, twee zitstoelen, een salontafel en een gezellige eettafel+ stoelen. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, toilet en wastafel. De kamer is verder voorzien van een flatscreen televisie, gratis draadloos internet en koffie- en theefacilitieten. Een heerlijke ruime kamer voor 4 personen. Eventueel kan hier nog een extra bed bijgeplaatst worden tegen betaling. Deze kamer heeft een balkon met uitzicht over de boulevard/recreatiegebied.