Sonken skip arrangement

Op zoek naar een spannende activiteit waarbij jullie de strijd met de klok aan gaan?

Makkum, 14 december 2021

Helaas is een ontspannende dag op het IJsselmeer voor de inzittenden van het schip ‘De Zwarte Valk’ zojuist omgeslagen naar een complete nachtmerrie. Het schip, dat onderweg was naar de haven van Makkum, is tegen een klif aan gevaren en dreigt nu te gaan zinken. De kapitein heeft het schip inmiddels per reddingsboot verlaten en zijn bemanningsleden achtergelaten. De kustwacht van Makkum vertelt: ”Helaas kunnen wij de inzittenden door hun positie op het water niet op tijd bereiken. Wij verwachten dat de bemanning nog slechts één uur de tijd heeft totdat het schip naar de bodem van het IJsselmeer zinkt. Er bevindt zich nog 1 reddingsboot aan boord maar de sleutel is kwijt. De bemanning is nu op zoek naar de sleutel maar het is afwachten of zij deze op tijd zullen vinden en dit zullen overleven. Wij volgen de ontwikkelingen ternauwernood.” 

‘It sonken Skip’-arrangement 

Ben jij op zoek naar een spannende activiteit om samen met je partner, vrienden of familie te doen? Kies dan voor één van onze ‘It sonken Skip’- arrangementen en beleef een leuke middag/ochtend in Makkum. Na de spanning bij Escape Makkum geniet je in Strandhuys Makkum onder het genot van een hapje en drankje na van de spanning en kom je weer tot rust! Onze arrangementen bestaan uit het volgende:

  • ‘It sonken Skip’ ontvangst arrangement vanaf € 42,50 per persoon
    • Ontvangst met koffie/thee en gebak bij Strandhuys Makkum
    • Entree tot de Escape Makkum (duur 1 uur)
  • ‘It sonken Skip’ borrel arrangement vanaf € 44,25 per persoon 
    • Entree tot de Escape Makkum (duur 1 uur)
    • Borrel inclusief 1 drankje en  strandplank hapjes bij Strandhuys Makkum

De exacte prijs voor de arrangementen is afhankelijk van het aantal personen, bovenstaande prijzen zijn gebaseerd op 2 personen. Het maximum aantal personen per sessie in de escape room is 6. Meer informatie over onze arrangement of reserveren? Bel dan naar 0515-238222 of stuur een mail naar info@hotelvigilante.nl.