Teambuilding Activiteiten

Ook voor teambuilding activiteiten ben je bij ons aan het juiste adres. Hieronder vind je onze persoonlijke selectie van inspirerende vergaderbreaks. Onderstaande activiteiten zijn op basis van beschikbaarheid. Voor meer informatie neem gerust contact met ons op!

CSI Moordspel "De koude zaak"

Met de getuigenverklaringen, die bewaard zijn gebleven, gaan jullie onderzoekteams op zoek naar verschillende aanwijzingen op de plaats van locatie en proberen de moord op te lossen.

Aantal: minimaal 10 deelnemers
Lengte: circa 2,5 uur

GPS Tocht

Een verrassend spel, waarbij jullie in teams met een GPS op pad gaan en vragen en opdrachten over de locatie waar je start en Friesland gaan proberen op te lossen.

Aantal: minimaal 10 deelnemers
Lengte: circa 2 uur

Blow Away Your Stress Powerkiten

Vliegeren met Nasawings & matrassen! Starten met mini kites om het sturen onder de knie te krijgen. Vervolgens steeds grotere PowerKites tot meer dan 8 m2!

Aantal: minimaal 10 deelnemers
Lengte: circa 1 uur

Be Robinson Team Experience

Be Robinson is het ultieme overlevingsspel! Samenwerken, teambuilding, plezier & creativiteit. Altijd weer een strijd vol spanning waar vriendschappen ontstaan of worden verstevigd.

Aantal: minimaal 16 deelnemers
Lengte: circa 2 uur

Workshop Zandsculpturen

Wat maakt zandsculpturen bouwen nu zo bijzonder? Is het zo heel anders dan de zandkastelen en burchten die je zomers op het strand zoveel ziet? Jazeker!

Aantal: minimaal 10 deelnemers
Lengte: circa 2 uur

Bots Voetbal

Als opgeblazen bal, bots jij al je tegenstanders van het strand. Letterlijk en figuurlijk, rollend van het lachen is het de kunst om ook nog even te scoren.

Aantal: minimaal 15 deelnemers
Lengte: circa 1 à 2 uur