Teambuilding Activiteiten

Ook voor teambuilding activiteiten ben je bij ons aan het juiste adres. Op het water, op het strand of aan land, er is ontzettend veel mogelijk! Teambuilding stimuleert de kracht van samenwerken en het verbeteren van de teamdynamiek in een ontspannen omgeving. Combineer bijvoorbeeld vergaderen met een van de teambuildingactiviteiten. Hieronder vind je onze persoonlijke selectie van inspirerende vergaderbreaks. Onderstaande activiteiten zijn op basis van beschikbaarheid. Voor meer informatie neem gerust contact met ons op!

Op het water

In samenwerking met Surf N Sail Makkum bieden wij verschillende activiteiten in het water aan. Lessen worden gegeven op het IJsselmeer, direct voor het strand van Makkum. Met onderstaande activiteiten leer je de beginselen van onder andere windsurfen, kiten en suppen! Daarnaast bieden wij in samenwerking met Poolster Charters een prachtige zeiltocht over het IJsselmeer aan. Onderstaande activiteiten zijn op basis van beschikbaarheid.

Windsurfen

2 uur. Prijs op aanvraag

Met behulp van een instructeur leer je de eerste beginselen van het windsurfen.

Kitesurfen

1 uur. Prijs op aanvraag

Onder vakkundig en ervaren begeleiding leer je de fascinerende sport Kitesurfen.

Suppen

1 uur. Prijs op aanvraag

De nieuwe watersport Stand Up Paddle (SUP) is een populaire sport in Nederland aan het worden. Het suppen is met de grote brede planken en de hierbij speciaal ontworpen lange peddel een goede workout voor je gehele lichaam. Het suppen in de golven vereist een uitermate goede balans op het board. Suppen bij weinig wind en vlak water geeft de uitdaging voor een lange goede workout.

Zeiltocht over het IJsselmeer

Duur in overleg. Prijs op aanvraag

Ga op ontdekkingsreis met Poolster Charters over het IJsselmeer. Vanuit de haven van Makkum is deze tocht al mogelijk. Doe actief mee met de vaartocht en wie weet wordt jij uitgeroepen tot zeiler van de dag!

Op het strand

In samenwerking met Klazien van Kracht en Zien ligt de focus op vitaliteit, energie, kracht en mentale weerbaarheid. Ontdek onder andere Yin Yoga, Crossfit Yoga en meer! Liever strijden om de titel Robinson? In samenwerking met Outdoorburo bieden wij een echte Robinson beleving.

Yin Yoga

1 uur. Prijs op aanvraag

Yin yoga houdingen hebben direct invloed op je bindweefsel. Dit bindweefsel wordt hierdoor op rek gebracht, waardoor het ruimte geeft aan de energiestromen die door je lichaam lopen. De houdingen in de yin yoga worden doorgaans wat langer vastgehouden. ( circa 3 -5 min ).
Yin yoga leert je te luisteren naar wat je lichaam je verteld.

Expeditie Robinson

Circa 2,5 uur, minimaal 10 deelnemers. Prijs op aanvraag

Jullie strijden op diverse proeven. Om deze proeven goed te kunnen doorlopen is een combinatie tussen kracht, creativiteit, behendigheid, durf en natuurlijk doorzettingsvermogen essentieel. De proeven zorgen voor echte Robinson beleving. Het winnende team zal tijdens de eilandraad beslissen wie de echte Robinson is.

Aan land

In samenwerking met Klazien van Kracht en Zien ligt de focus op vitaliteit, energie, kracht en mentale weerbaarheid. Naast Crossfit Yoga, bootcamp en een wandeltocht door de natuur kun je er ook voor kiezen om een tocht middels GPS te volbrengen door opdrachten, vragen en/of raadsels op te lossen of ontdek het prachtige Friesland op onze E-choppers!

Crossfit Yoga

1 uur. Prijs op aanvraag

Ontspanning en inspanning inéén?
Yoga is rust, mindfull en langzaam, Crossfit is snel, intens en krachtig. Een combinatie van deze twee maakt de perfecte work-out.

Bootcamp

1 uur tot 1,5 uur. Prijs op aanvraag

Een gevarieerde training waarbij kracht en conditie elkaar afwisselt. Vele oefeningen kunnen worden uitgevoerd op eigen lichaamskracht en of met passend sportmateriaal. Deze training kan zowel buiten als in de sportwerkplaats plaatsvinden.

Wandeltocht door natuurgebied

1,5 uur. Prijs op aanvraag

Een struuntocht door de Makkumer Zuidwaard is een wandeling door een prachtig, afwisselend natuurgebied. Dit is het enige stuk van de Makkumerwaarden dat toegankelijk is, op de broedmaanden na. De wandeling voert ons door een uitgestrekt landschap waar vergezichten, verschillende vogels, eenden en bloemen een adembenemend schouwspel zijn. We trotseren enkele Friese heuveltjes vanwaar je aan de overkant van het Makkumerdiep de Noordwaard ziet liggen. En voor het fraaiste uitzicht beklim je de uitkijktoren: dan kun je zelfs tot voorbij Makkum kijken. Een strandwandeling is op elk moment, in elk weer heerlijk, dus gaan we via het strand de pieren op, trailen we door dichte bosjes en waar we ook zijn, we zien het ijsselmeer op grootse wijze voor ons liggen en wanen we ons even terug in de tijd toen Makkum nog de poort naar de Zuiderzee was.

GPS teambuildingstocht

Circa 2,5 uur. Minimaal 10 deelnemers. Prijs op aanvraag

De Teambuildingstocht is een tocht, waarbij een GPS de verschillende teams naar opdrachten, vragen en/of raadsels stuurt. De intensiviteit bepalen jullie zelf. De opdrachten kunnen alleen opgelost worden als het team goed samenwerkt.

E-chopper

2 uur, 3 uur of een hele dag. Prijs op aanvraag

Ontdek de Friese natuur met een E-chopper, hét voertuig van dit moment! Ontdek op een ontspannen manier alle mooie plekjes in Friesland. Routes uiteraard inbegrepen.