Vergaderzalen

Ben je op zoek naar een unieke en professionele vergaderlocatie aan het IJsselmeer? Ontdek dan nu onze vergaderzalen en proef de ontspannen sfeer in ons Strandhuys Makkum. Hieronder geven wij graag meer informatie over de verschillende vergaderzalen waar wij over beschikken en wat de mogelijkheden zijn.

De Tichelaar

De Tichelaarzaal is vernoemd naar Koninklijke Tichelaar uit Makkum. De Tichelaarzaal is een compacte ruimte met een vaste opstelling voor maximaal 12 personen. De ruimte beschikt over airconditioning en een modern tv-scherm. Via een touch paneel op de wand is het mogelijk om het licht en geluid te bedienen. Zo kan de gewenste sfeer gecreëerd worden.

Royal 1

Royal 1 is een ruime moderne zaal die door middel van een geluidsdichte schuifwand is afgeschermd van de zaal Royal 2. Afhankelijk van de gewenste opstelling is deze ruimte geschikt voor circa 80 personen. Royal 1 beschikt over airconditioning, een vaste beamer met scherm en een touch paneel op de wand om het geluid en licht in te stellen. Op zoek naar een grote ruimte? Wij bieden ook de mogelijkheid om een combinatie van Royal 1 en Royal 2 te reserveren. In de combinatie opstelling is deze ruimte geschikt voor circa 170 personen.

Royal 2

Royal 2 is onze grootste vergaderzaal en, afhankelijk van de opstelling, geschikt voor circa 90 personen. Door middel van een geluidsdichte schuifwand is deze zaal afgeschermd van de vergaderzaal Royal 1. De Royal 2 heeft een mooie lichtinval en beschikt over airconditioning, een beamer en scherm. Via een touch paneel op de wand is het mogelijk om het licht en geluid te bedienen. Zo kan de gewenste sfeer gecreëerd worden. Op zoek naar een grotere ruimte? Wij bieden ook de mogelijkheid om een combinatie van Royal 1 en Royal 2 te reserveren. In de combinatie van de zalen in theateropstelling is de ruimte geschikt voor circa 170 personen.