Vergaderzalen

Ben je op zoek naar een unieke en professionele vergaderlocatie aan het IJsselmeer? Ontdek dan nu onze vergaderzalen en proef de ontspannen sfeer in ons Strandhuys Makkum. Hieronder geven wij graag meer informatie over de verschillende vergaderzalen waar wij over beschikken en wat de mogelijkheden zijn.

De Tichelaar

De Tichelaarzaal is vernoemd naar de beroemde Koninklijke Tichelaar uit Makkum. De Tichelaarzaal is een lichte, compacte ruimte met deur naar buiten. Deze zaal heeft een vaste opstelling voor maximaal 12 personen. De zaal bevat een Easy-connect vast scherm voor het geven van presentaties. Mogelijke opstellingen: Blok.

Scheepswerfzaal

De Scheepswerfzaal is een middelgrote zaal geschikt voor max. 20 personen, afhankelijk van de gewenste opstelling. De zaal beschikt over airconditioning en een touchpanel op de wand om het licht in te stellen. Ook deze zaal heeft een deur direct naar het terras. Mogelijke opstellingen: blok, school, u-vorm, theater.

Royal 1

Onze Royal 1 zaal is een moderne zaal met veel lichtinval en een deur. Afhankelijk van de gewenste opstelling is deze ruimte geschikt voor 40-50 personen. Deze zaal beschikt over airconditioning en een touchpanel op de wand om het licht, naar eigen wens, in te stellen. Mogelijke opstellingen: blok, school, u-vorm en theater.

Zuiderzeezaal

De Zuiderzeezaal is onze multifunctionele zaal met het mooiste uitzicht op het IJsselmeer. De zaal ligt pal aan de boulevard en is omgeven door ramen. Deze zaal is geschikt, afhankelijk van de opstelling, voor ca. 70 personen. Mogelijke opstellingen: blok, school, u-vorm en theater.