White Night at the beach

In ons restaurant organiseren wij in het voorjaar en deze zomer verschillende muziekavonden. Tijdens deze avonden komen er diverse artiesten bij ons optreden, terwijl jij geniet van lekker eten en drinken. De ideale afsluiting van een heerlijke stranddag!

Op zaterdag 24 juni en zaterdag 26 augustus organiseren we White Night at the beach, de perfecte afsluiting van je stranddag. Tijdens dit themafeest hebben we onze terras en serre helemaal in het wit gedompeld. De muziek wordt die avond verzorgd door saxofonist Rens van der Burg. Hij speelt live saxofoon mee met Dance muziek. Rens kreeg op zijn zevende voor het eerst een saxofoon in zijn handen en is sindsdien onafscheidelijk van het instrument. Hij is een all-round muzikant die met alle genres uit de voeten kan en gegarandeerd de voetjes van de vloer krijgt!

De avond duurt van 18:00 tot 21:00 uur. Reserveer alvast een tafeltje via onderstaand formulier!

Reserveren White Night at the beach

  • Saxofonist Rens van der Burg speelt tussen 18:00 en 21:00 uur
  • Heeft u een bepaald(e) dieet of allergie waar wij rekening mee moeten houden? Dan verzoeken wij u vriendelijk om dit uiterlijk 5 werkdagen voor aanvang van uw bezoek door te geven.