Strandhuys Makkum

Kerst bij Strandhuys Makkum

kerst strandhuys makkum

 

Welkom bij Strandhuys Makkum, jouw bestemming voor een onvergetelijke kerst aan het betoverende IJsselmeer! Laat je verrassen door de warmte van onze gastvrijheid en het adembenemende uitzicht op het strand en het kalme water terwijl je geniet van een heerlijk kerstdiner of een heerlijke kerstbrunch. Onze Chef kok heeft met veel liefde en zorgvuldigheid een feestelijk menu samengesteld dat je in de kerststemming zal brengen. Of je nu kiest voor een intiem diner voor twee of een gezellig samenzijn met buffet met vrienden en familie, Strandhuys Makkum biedt jou de ideale setting voor een onvergetelijke kerstervaring. Laat de stress van het koken achter je en geniet van elkaar. Wij kijken ernaar uit om je te verwelkomen en samen met jou en je dierbaren een onvergetelijke kerst te vieren bij Strandhuys Makkum!

Kerstprogramma

Dit jaar ziet onze kerstinvulling er als volgt uit:

Kerstavond 24 december: 3-gangen kerstdiner special

1e Kerstdag 25 december: Kerstbrunch buffet en 3-gangen kerstdiner special

2e Kerstdag 26 december: Kerstdiner buffet

Voor meer informatie over de verschillende kerstdiners en de kerstbrunch, klik dan op de links hierboven. Naast bovenstaand programma is het op kerstavond en 1e kerstdag ook mogelijk om à la carte bij ons te dineren. Op 2e kerstavond is er helaas geen à la carte diner mogelijk.

Reserveren

Reserveer hier jouw kerstdiner of kerstbrunch. Let op: zorg ervoor dat je de juiste dag én invulling aangeeft bij het maken van de reservering, om ervoor te zorgen dat wij op de juiste dag een tafel gereserveerd hebben voor jullie gezelschap.

Reserveren kerstdiner

  • Reserveren voor het kerstdiner op zondag 24 december en maandag 25 december kan v.a. 17:30 uur. Reserveren voor het kerstdiner op dinsdag 26 december kan voor het tijdsblok startend vanaf 17:00 uur of 19:30 uur. Reserveren voor de kerstbrunch kan vanaf 11:30 uur.
  • Heeft u een bepaald(e) dieet of allergie waar wij rekening mee moeten houden? Dan verzoeken u vriendelijk om dit uiterlijk 5 werkdagen voor aanvang van uw bezoek door te geven.