Strandhuys Makkum

Kerstdiner buffet

Op dinsdag 26 december (Tweede Kerstdag) serveren wij ons traditionele kerstdiner buffet. Dit jaar hebben we met liefde en zorg een spectaculair kerstdiner buffet samengesteld, waar warmte, gezelligheid en verrukkelijkheid samenkomen. Uiteraard hebben we ook aan onze kleinste gasten gedacht. De kosten voor het kerstdiner buffet betreffen € 42,50 per persoon. Kinderen van 3 tot 12 jaar ontvangen 50% korting. Voor het kerstdiner buffet hebben wij de avond in 2 tijdsblokken opgedeeld. Jullie kunnen van 17:00 tot 19:30 uur of van 19:30 tot 21:30 uur aanschuiven voor het diner. Benieuwd naar de invulling van ons buffet? Bekijk dan onderstaande flyer.

Reserveren

Reserveer hier jouw kerstdiner of kerstbrunch. Let op: zorg ervoor dat je de juiste dag, tijdstip én invulling aangeeft bij het maken van de reservering, om ervoor te zorgen dat wij op de juiste dag een tafel gereserveerd hebben voor jullie gezelschap.

Reserveren kerstdiner

  • Reserveren voor het kerstdiner op zondag 24 december en maandag 25 december kan v.a. 17:30 uur. Reserveren voor het kerstdiner op dinsdag 26 december kan voor het tijdsblok startend vanaf 17:00 uur of 19:30 uur. Reserveren voor de kerstbrunch kan vanaf 11:30 uur.
  • Heeft u een bepaald(e) dieet of allergie waar wij rekening mee moeten houden? Dan verzoeken u vriendelijk om dit uiterlijk 5 werkdagen voor aanvang van uw bezoek door te geven.